Klíčové slovo „banán“
Jak zpracovat přezrálé banány
Přezrálé banány – s tím se ve své domácnosti setkal snad každý z nás. Místo toho, abyste je vyhodili, můžete je využít k přípravě lahodných a zdravých pokrmů. Zde je několik kreativních způsobů, jak banány zpracovat.
Nahraďte cukr přirozeně
Nadměrná konzumace cukru může vést k mnoha zdravotním problémům, jako je například obezita, diabetes, srdeční choroby či zubní kaz. Existuje však mnoho přirozených sladidel, která mohou nahradit běžný cukr a zároveň dopřát pokrmům sladkou chuť.
Svaly i mozek hořčík milují. Dopřejte jim ho, stačí správně jíst
Co spojuje hořkou čokoládu, ořechy a banány? Kromě skvělé chuti jsou bohatým zdrojem hořčíku. Ale nejenom ony. Které potraviny bychom měli do jídelníčku zahrnout, aby v něm bylo dostatečné množství hořčíku? A proč je tento minerál vlastně důležitý?
Uklízíme nákup aneb co nepatří do lednice
Nakoupit, doma následně všechny potraviny vybalit z tašek a některé z nich pečlivě uložit do chladného prostředí lednice. Jste si ale jistí, že do lednice ukládáte pouze ty potraviny, které tam opravdu patří?
Banány a ananas, exotické pohlazení pro zdraví
Banán a ananas jsou natolik sladké a lahodné plody, že bychom si je dopřáli jen pro jejich skvostnou chuť. Co teprve až se seznámíte s tím, jak banán a ananas prospívá organizmu? Dejte si je každý den, a to i tehdy, když držíte redukční dietu.