ekucharka.cz > Recepty > Drátenická kapsa

Drátenická kapsa

Ingredience (na 4 porce):

  • 1 kg roštěnky
  • 150 g slaniny
  • 100 g oleje
  • 150 g žampionů
  • 250 g cibule
  • kečup, worcester, sůl, pepř, feferonky, sladká ml. paprika
  • hladká mouka
  • vývar
  • hořčice
  • červené víno

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy :

  1. Plátky masa naklepeme, osolíme, okořeníme, potřeme hořčicí, naplníme kostičkami slaniny, cibule, žampionů a feferonek. Posypeme paprikou a svineme do závitků. Obalíme v mouce a v oleji opečeme ze všech stran. Do výpeku dáme zbylou cibuli, houby, slaninu, trochu vína a podusíme až jsou závitky měkké. Dochutíme worcesterem, kečupem a vínem.
4 z 5, hodnotilo 1 lidí
Autorem receptu je samuraj

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2018 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS