ekucharka.cz > Recepty > Krůtí ragú v pivní omáčce

Krůtí ragú v pivní omáčce

Ingredience (na 4 porce):

  • 500 g krůtích prsíček
  • 2 červené cibule
  • 250 g rajčat
  • 400 g mrazených fazolkových lusků
  • 100 g anglické slaniny
  • 125 g zakysané smetany
  • 300 g másla
  • sůl a pepř
  • hladká mouka
  • 0,35 l piva
  • 0,35 l vývaru z kostky
  • petrželka

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy (40 min):

  1. Krůtí prsíčka nakrájíme na nudličky. Cibuli nakrájíme nadrobno a rajčata zbavenájader na menší kostičky. Fazolové lusky povaříme v osolené vodě asi 5 minut, prolijeme studenou vodou a necháme okapat. Kostičky slaniny rozškvaříme, přidáme maso a opečeme. Osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Zamícháme a opékáme 2 minuty. Přilijeme pivo, vývar, přidáme lusky a necháme povařit. Vmícháme smetanu, kostky rajčat a necháme přejít varem. Osolíme, opepříme a ozdobíme petrželkou.
5 z 5, hodnotilo 10 lidí
Autorem receptu je tomas

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2018 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS