ekucharka.cz > Recepty > Platýs na havajský způsob

Platýs na havajský způsob

Ingredience (na 2 porce):

  • 2 filátka z platýse
  • 1 pomeranč
  • hladká mouka
  • olej na opečení nebo lžíce másla
  • ovoce na ozdobu

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy :

  1. Porce platýse pokapeme pomerančovou šťávou a necháme 30 minut odležet.
  2. Pak porce po obou stranách osolíme, obalíme v mouce a opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji, ke kterému nakonec přidáme kousek másla.
  3. Po opečení rybu opatrně lopatičkou výjmeme a podáme ozdobenou plátkem pomeranče nebo kiwi a citronu.
hodnotilo 0 lidí
Autorem receptu je samuraj

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS