ekucharka.cz > Recepty > Pstruh pečený na roštu

Pstruh pečený na roštu

Ingredience (na 4 porce):

  • 4 pstruzi
  • máslo
  • sůl
  • kmín
  • petrželová nať

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy (11 min):

  1. Pstruhy vykucháme, umyjeme, osušíme ubrouskem, rozřežeme podélně na poloviny a osolíme.
  2. Pstruhy potřeme rozpuštěným máslem a posypeme kmínem, grilujeme na každé straně 3 minuty.
  3. Hotové pstruhy upravíme na mísu a posypeme sekanou petrželovou natí. Malé pstruhy grilujeme celé, nerozřezané.
  • 4.7/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.7 z 5, hodnotilo 30 lidí
Autorem receptu je michal

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2018 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS