Salát z červeného zelí

Začíná nám sezóna hlávkového zelí, tak proč si místo vařeného neudělat salát z čerstvého zelí, který je plný vitamínů. Salát většinou používám jako přílohu, ale může posloužit i jako hlavní chod.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Hlávkové zelí si očistíme a nakrájíme na tenké nudličky. Dáme do mísy.
2.
Zelí posypeme solí, cukrem, přilijeme ocet a pořádně rukou promačkáme, aby nám co nejvíce zkřehlo.
3.
Nakonec přidáme olivový olej a už jen lehce promícháme.
4.
Podávat můžeme s kysanou smetanou a kdo má rád, ještě na talíři může polít olivovým olejem.

Od: Petuler, 10.10.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min příprava
20 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 4 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
194.48 kcal
Protein
2.50 g
Sacharidy
z toho cukr
22.48 g
22.28 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
10.65 g
1.47 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama