Okurkový salát s cottage

Jednoduchý a chutný salát, který se hodí ke kuřecímu masu nebo rybě. Má výraznou chuť díky česneku a balzamikovému octu. Nejlépe chutná vychlazený, po přípravě jej nechejte alespoň půl hodiny v lednici.

Ingredience (4 x porce)

Postup přípravy

  1. Okurky okrájíme a nastrouháme na hrubém struhadle. Vymačkáme přebytečnou tekutinu. Smícháme s prolisovaným česnekem, solí a pepřem.
  2. Důkladně promícháme se sýrem cottage. Nakonec zakápneme balzamikovým octem.
  3. Dáme do lednice a důkladně vychladíme.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 62.95 kcal | Protein: 5.22 g | Sacharidy: 4.93 g | z toho cukr: 4.18 g | Tuk: 1.88 g | z toho nas. MK: 0.67 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2924-okurkovy-salat-s-cottage