Kuřecí játra s rajčaty

Směs z kuřecích jater s rajčaty, klobáskou a žampiony. Směs je lehce pikantní díky ostrému kečupu. Jako přílohu můžeme podávat rýži.

Ingredience (1 x porce)

Postup přípravy

  1. Játra si opláchneme, nakrájíme na menší kousky.
  2. V pánvi si rozehřejeme olej, vložíme játra, opepříme a na mírném plameni opékáme.
  3. Opláchnuté žampiony si nakrájíme na plátky, omyté rajčata si nakrájíme na kousky. Klobásu na půl kolečka a vše vložíme k játrům.
  4. Vše společně opečeme, můžeme podlít trochou vody a přidáme kečup společně se solí a majoránkou.
  5. Podáváme s vařenou rýží.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 549.80 kcal | Protein: 34.51 g | Sacharidy: 19.73 g | z toho cukr: 15.47 g | Tuk: 36.35 g | z toho nas. MK: 9.14 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3393-kureci-jatra-s-rajcaty