Kuřecí játra s rajčaty
Směs z kuřecích jater s rajčaty, klobáskou a žampiony. Směs je lehce pikantní díky ostrému kečupu. Jako přílohu můžeme podávat rýži.
Ingredience (1 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Játra si opláchneme, nakrájíme na menší kousky.
- V pánvi si rozehřejeme olej, vložíme játra, opepříme a na mírném plameni opékáme.
- Opláchnuté žampiony si nakrájíme na plátky, omyté rajčata si nakrájíme na kousky. Klobásu na půl kolečka a vše vložíme k játrům.
- Vše společně opečeme, můžeme podlít trochou vody a přidáme kečup společně se solí a majoránkou.
- Podáváme s vařenou rýží.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 549.80 kcal |
Protein: 34.51 g |
Sacharidy: 19.73 g |
z toho cukr: 15.47 g |
Tuk: 36.35 g |
z toho nas. MK: 9.14 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3393-kureci-jatra-s-rajcaty