Majonéza bez vajec

Velmi snadná, rychlá a výborná majonéza. K její přípravě není potřeba vejce. Můžete z ní vytvořit tatarskou omáčku nebo použít jako základ pro dipy a dresinky.

Ingredience (3 x porce)

Postup přípravy

  1. Do vyšší nádoby vložíme všechny ingredience.
  2. Tyčovým mixérem mixujeme od spodu nahoru, dokud nám nevznikne hustá majonéza.
  3. Vychladíme v lednici a můžeme podávat. Také můžeme použít jako základ při výrobě studených omáček.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 283.69 kcal | Protein: 0.59 g | Sacharidy: 0.98 g | z toho cukr: 0.84 g | Tuk: 31.30 g | z toho nas. MK: 4.51 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3851-majoneza-bez-vajec