Pomazánky jsou oblíbenou součástí pohoštění na každém rodinném setkání, v každém ročním období. Tato tuňáková přijde k chuti všem, kdo mají rádi ryby a výrazné chutě.
Ingredience (1 x porce)
Postup přípravy
Z tuňáka vylijeme přebytečný olej, vejce si nastrouháme na jemném struhadle, cibulku nakrájíme na tenká kolečka.
Lučinu si smícháme s jogurtem, majonézou a hořčicí.
Přidáme tuňáka a rozmícháme. Potom přidáme vejce a opět rozmícháme. Nakonec přidáme cibuli a opět rozmícháme.
Dochutíme citronovou šťávou, solí a pepřem.
Podáváme na libovolném pečivu a můžeme dozdobit zeleninou. Dobrou chuť! :-)
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 2,122.90 kcal |
Protein: 149.07 g |
Sacharidy: 20.81 g |
z toho cukr: 16.78 g |
Tuk: 156.81 g |
z toho nas. MK: 73.03 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3952-tunakova-pomazanka-s-vejcem