Zapečené grenaille s tuňákem

Chuťově vynikající, pestré a jednoduché na přípravu! Takové jsou tyto zapečené grenaille s tuňákem, které jistě potěší každého, komu je nabídnete.

Ingredience (4 x porce)

Postup přípravy

  1. Cibuli si nakrájíme na klínky, jarní cibulku na kolečka a uvařené brambory na půlky.
  2. Na pánvi si opečeme na oleji cibuli a jarní cibulku dosklovata. Přidáme na plátky nakrájený česnek a krátce zarestujeme.
  3. Přidáme brambory, nasekané bylinky a natrhaného tuňáka. Osolíme a přendáme do pekáčku.
  4. Poklademe rajčátky a trhaným sýrem.
  5. Pečeme v troubě předehřáté na 180°C cca 20 minut.
  6. Podáváme ozdobené polníčkem nebo rukolou. Dobrou chuť! :-)

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 435.02 kcal | Protein: 40.50 g | Sacharidy: 29.59 g | z toho cukr: 4.50 g | Tuk: 14.97 g | z toho nas. MK: 6.42 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3962-zapecene-grenaille-s-tunakem