Vanilková bábovka s jogurtem

Rychle připravený dezert, který je krásně vláčný a má příjemně nakyslou chuť. Bábovku můžete přelít polevou z bílé čokolády nebo jen pocukrovat před podáváním.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
V míse smícháme mouku, prášek do pečiva a pudinkové prášky. Dáme stranou.
2.
V robotu šleháme vejce s cukry. Po vyšlehání přidáme olej a jogurt. Zašleháme.
3.
Na nízké otáčky zašleháme směs mouky. Vléváme do formy a dáme péct do vyhřáté trouby.
4.
Pečeme na 180 °C asi 50 minut. Vyzkoušíme špejlí a necháme dojít v teple vypnuté trouby.

Od: Iva V, 27.2.2024

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
1 hod vaření
3 hod celkem
Množství: 15 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 6 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
283.98 kcal
Protein
3.67 g
Sacharidy
z toho cukr
30.74 g
21.20 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
16.54 g
2.80 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama