Hermelínová pomazánka
Objevte kouzlo krémové hermelínové pomazánky, která transformuje každý kousek pečiva na gurmánský požitek.
Ingredience (8 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Vejce si uvaříme natvrdo a necháme vychladit.
- Vychlazená vejce nastrouháme od mísy společně s hermelínem a okurkami.
- Následně přidáme hořčici, žervé, sůl a pepř a promícháme.
- Necháme uležet v lednici alespoň 2 hodiny pro lepší propojení chutí.
- Podáváme na libovolném pečivu. Dobrou chuť! :-)
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 90.58 kcal |
Protein: 5.92 g |
Sacharidy: 1.25 g |
z toho cukr: 0.89 g |
Tuk: 6.72 g |
z toho nas. MK: 3.62 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/4114-hermelinova-pomazanka