ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: italská

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 75
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
italská (X)
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
vybrat
Chod:
vybrat
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1 3 4 5  
1.
Foto Pizza mořská
2 krabičky oček, 100 g zmrazených krevet, 200 g pórku, 300 g rajčat, 100 g eidamu, 50 g kaparů, sůl, šalvěj, dobromysl, bazalka, zelená petrželka, tuk na vymazání plechu, olej na potření těsta
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
2.
Pizza z rohlíků
5 rohlíků , 1 vejce , 200ml mléka , sůl, pepř
  • 2.5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2.5 z 5, hodnotilo 2 lidí
3.
Omáčka Solferino
100 g kečupu, 1 lžíce červeného vína, 3 lžíce oleje, 3 lžíce hořčice, 1 lžíce nadrobno pokrájené cibule, trochu sardelové pasty, sůl a pepř, cukr podle chuti
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
4.
Foto Salsa Verde
2 svazečky petržele s plochými listy, 4 dl šťovíku nebo špenátových listů, 6 marinovaných rajčat, 2 lžíce kaparů, 2 drcené stroužky česneku, 1.5 dl olivového oleje, 1 lžička citrónové šťávy
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
5.
Milánská telecí polévka
400 g odřezků telecího masa, 1 mrkev, 1 stonek celeru, 1 kedluben, 1 litr vody, sklenka červeného vína, 2 lžíce rajčatového protlaku, 100 g vařených drobných těstovin, 50 g žampiónů, 40 g másla, 1 lžíce sekané zelené petrželky, 2 lžíce strouhaného parmezánu, osmažený bílý chléb
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
6.
Telecí plátky na sardelích
600 g telecího masa z kýty (nakrájené na plátky), 1 lžíce hladké mouky, 100 g másla, 2 sardelky, 20 g másla, 1-2 lžíce sekané zelené petrželky, sůl dle chuti, voda na podlití
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
7.
Zelené zapékané lasagne (Lasagne verdi al forno)
400 g zelených těstovinových obdélníčků (Lasagne verdi), 2 lžíce oleje, 1 cibule, 1 stroužek česneku, 400 mletého hovězího masa, sůl, mletý pepř, 1 lžíce rajčatového protlaku, 400 ml vody, 40 g másla, 200 g strouhaného sýra
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
8.
Hlávkový salát po milánsku (Insalata vede alla milanese)
2 hlávky zeleného salátu, 2 sardelová filátka, 2 lžíce olivové oleje, 1 lžíce octa
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
9.
Italský rajčatový krém s parmezánem
2 cibule, 2 stroužky česneku, 1 kg zralých rajčat, 3 lžíce olivového oleje, 1 lžička cukru, sůl, čerstvě mletý pepř, 1 snítka tymiánu a rozmarýnu, 1 bobkový list, půl litru čistého masového vývaru, 125 ml smetany ke šlehání, několik bazalkových listů, čerstvě strouhaný parmezán
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
10.
Benátské rizoto (Risotto alla veneta)
1 cibule, 1 stroužek česneku, 80 g másla, 40 g šunky, 400 g rýže, 200 g čerstvého zeleného hrášku, 750 ml vývaru, mletý pepř, sůl, 100 g strouhaného parmezánu
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
11.
Kachna ve vinné omáčce
1 středně velká kachna, 200 g slaniny (nakrájené na kostičky), 4 cibule (nakrájené nadrobno), 300 g kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel), 300 ml červeného vína, 2 lžíce hladké mouky, 200 ml kysané smetany, sůl, mletý pepř dle chuti
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
12.
Rukolový salát
rukola, 4 rajčata, 125 g mozzarelly, 2 lžíce vody, 2 lžičky balzamikového octa, 1 lžíce olivového oleje, sůl a pepř
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
13.
Foto Pasqualina torta (slaný plněný koláč)
Těsto:400 g hladké mouky, 1 lžička soli, 200 ml vody, 5 lžic olivového oleje Náplň:500 g mraženého špenátu, sůl a pepř, majoránka, 500 g sýru riccota, 100 g strouhaného parmazánu, 6 vajec
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
14.
Houby po neapolsku
800 g brambor, 400 g čerstvých hub (i žampionů), 3 dl bešamelové omáčky, 1 cibule, 50 g strouhaného sýra, hrst petrželové natě, 30 g másla, 2 lžíce oleje, olej na vymazání formy, sůl, pepř
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
15.
Ricottová rajčata na roketě
na osobu asi 280 kcal, 15 g bílkovin, 17 g tuků, 15 g sacharidů, 1 kg rajčat, 400 g ricotty, 2 lžičky olivového oleje, 2 stroužky česneku, 1 svazek bazalky, sůl, káyenský pepř, 1 svazek rokety, 2 lžíce citronové šťávy
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí

Řazení:
< Předchozí   1 3 4 5  

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS