ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: jehněčí maso

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 10
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
vybrat
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
jehněčí maso (X)
Chod:
vybrat
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1   Další >
1.
Foto Jehněčí maso smažené na cibulkách
400 g jehněčí kýty nebo hřbetu, 150 g šalotky, 4 stroužky česneku, 2 lžíce sherry, 1 lžíce tekutého medu, 1 lžička sezamového oleje, olej na smažení Marináda:1 lžíce bramborové škrobové moučky, 1.5 lžíce sójové omáčky, 2 lžíce oleje, špetka soli
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
2.
Indické kasuletové hody (Dég fasli)
700 g jehněčí hrudi, 110 g hrachu, 110 g bílých fazolí, 110 g červených fazolí, 140 g zelených hrachových lusků nebo hrášku, 2 střední cibule, 1 šálek mléka, půl lžičky soli, 2 velké sladké papriky, 4 středně velká rajčata nebo 1 lehce pálivá paprika, 1,5 lžičky kurkumy, špetka libečku, 1 lžička sekané citrónové kůry, půl lžičky mletého černého pepře, 70 g tuku, půl lžičky bazalky, špetka zázvoru, 2 bobkové listy
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
3.
Jehněčí kotlety se žampiony
800 g jehněčích kotlet, sůl, 2 malé cibulky s natí, pepř, mleté hořčičné semínko, 8 větších žampionů, 30 g másla, 4 vejce, 80 g šunky, 2 lříce hladké mouky, 70 g rostlinného oleje, 100 ml vývaru z masoxu, koření Podravka
  • 4.9/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.9 z 5, hodnotilo 16 lidí
4.
Jehněčí na špízu po řecku
650 g libového jehněčího, nakrájeného na kostky, 1/4 šálku citronové šťávy, 1 lžička olivového oleje, 2 lžičky nasekaného česneku, 2 lžíčky čerstvých nasekaných listů oregána
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 24 lidí
5.
Jehněčí s mladou cibulí
600 g jehněčí kýty, 800 g mladé cibule, 1-2 lžíce mouky, 1 dl oleje, petrželová nať, sladká mletá paprika, pálivá mletá paprika, sůl
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 21 lidí
6.
Jehněčí v hrnci
750 g jehněčí kýty, 3 cibule, 750 g brambor, 200 g mrkve, 500 g mladého bílého zelí, 1 špetka bazalky, 2 lžíce oleje, 40 g rajského protlaku, sůl, mletý pepř, kmín
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 20 lidí
7.
Jehněčí steaky s kukuřicí
2 kukuřice, 500 g červeného zelí, sůl, bílý pepř, 800 g jehněčího masa, nejlépe plecka, 10 plátků prorostlé uzené slaniny, 2 lžíce oleje, 1 stroužek česneku, 4 plátky ananasu, 1 chilli paprička
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 30 lidí
8.
Jehněčí s bylinkovou kůrkou
1 kg jehněčího masa, nejlépe plecka, 1 žemle, česnek, 1 bílek, 1 lžíce másla, 300 g sterilovaných fazolových lusků, 300 g sterilovaných bílých fazolí, 1 cibule, 1 svazek petrželové nati, 2 lžičky tymiánu, sůl, mletý pepř
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 30 lidí
9.
Jehněčí kýta na rozmarýnu
1 1/2 kg jehněčí kýty, 2 stroužky česneku, 2 lžičky sušeného rozmarýnu, 2 lžičky sušené bazalky, 1 sklenka sýru Feta nebo balkánského sýru, sůl a pepř, 2 rajčata, 4 snítky rozmarýnu, 20 gramů lístků bazalky, 200 g smetany, 2 lžíce mouky
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 34 lidí
10.
Jehněčí kýta na bylinkách
600 g jehněčí kýty, sůl, koriandr, 2 stroužky česneku, 1 lžička pažitky, 1 lžička nasekané kopřivy, 2 lžíce oleje, 1 mladá cibule, 1,3 kg brambor, 1 lžíce másla, petrželová nať
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 44 lidí

Řazení:
< Předchozí   1   Další >

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS