ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: maďarská

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 44
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
maďarská (X)
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
vybrat
Chod:
vybrat
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1 3  
1.
Lečo
1 kg červené, zelené a žluté papriky, 700 g rajčat, 150 g cibule, 50 g slaniny, 2 lžíce sádla, 1 lžička mleté papriky, sůl a pepř, zakysaná smetana
  • 4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 z 5, hodnotilo 1 lidí
2.
Houby na paprice II.
80 dkg čerstvých hub (mohou být i naložené), 1 cibule, 8 dkg másla, 3 dcl smetany, mletá paprika, špetka soli
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
3.
Debrecínské maso
750g vepřového masa, 1 lžička mouky, sůl, kmín, paprika, 1 strouček česneku, 100g slaniny, cibule, 1 párek, 2 sladkokyselé okurky, 2 žampióny, 1 lžička rajčatového protlaku
  • 2/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2 z 5, hodnotilo 1 lidí
4.
Vepřový steak zgöcsej
600g vepřové kýty, 20g soli, 3g mletého pepře, 0,5 dl oleje, 120g cibule, 100g paprikových lusků, 150g zelených fazolek, 30g petrželky, 2 dl červeného vína, 120g hub
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
5.
Nadívané kuře zgödöllö
1400g kuřete (2 ks), 100g hub, 150g kuřecích jater, 100g másla, 20g soli, 3g mletého pepře, 30g petrželky, 4 housky, 2 dl mléka, 4 vejce, 1g majoránky, 200g slaniny, 0,5 dl oleje
  • 4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 z 5, hodnotilo 3 lidí
6.
Vepřová kotleta na Tokajský způsob
600g vepřové kotlety, 15g soli, 50g mouky, 0,8 dl oleje, 100g mrkve, 100g petržele (kořen), 50g cibule, 5g česneku, 2g celého pepře, 1g tymiánu, 2 ks bobkového listu, 30g rajčatového protlaku, 6 dl vývaru z kostí, 2 dl tokajského vína, 250g hroznového vína
  • 4.8/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.8 z 5, hodnotilo 4 lidí
7.
Kotlety na zelí
4 kotelty, 2 nožičky vepřové klobásy, 400g kysaného zelí, 300g udušené rýže, kelímek kysané smetany, sůl, tuk na opečení
  • 4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 z 5, hodnotilo 20 lidí
8.
Maďarská hrášková polévka
150 g čerstvého nebo mraženého hrášku, 1 mrkev, kousek celeru, půl pórku, 1 malá cibule, 2 stroužky česneku, 1 lžíce másla, 2 kostky hovězího bujónu rozpuštěného v 1 l vody, lžička mleté papriky, mletý pepř, sůl, špetka majoránky, zelená petrželka NOKY:100 g hladké mouky, 1 vejce, sůl, trochu oleje a mléka
  • 4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 z 5, hodnotilo 1 lidí
9.
Zapékané kysané zelí s masem a rýží
250 g vepřového masa na guláš, 3 pikantní klobásy, 2 balíčky kysaného zelí, 2 hrníčky rýže, 1 kysaná smetana, 2 žloutky, pepř,sůl.sladká mletá paprika, olej nebo sádlo, 5 polévkových lžic hořčice, 2-3 středně velké cibule, 2-3 stroučky česneku, 2-3 bobkové listy
  • 3.7/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3.7 z 5, hodnotilo 25 lidí
10.
Foto Segedínský guláš
600 g vepřového masa z ramínka, 400 g kyselého zelí, 2 dl smetany, 2 lžíce hladké mouky, 40 g sádla, 1 cibule, česnek, kostka masoxu, mletá paprika, pepř, kmín, sůl
  • 3.7/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3.7 z 5, hodnotilo 258 lidí
11.
Hlávkový salát s olejem
2 hlávkové saláty, 1 lžíce oleje, citrónová šťáva nebo bílý ocet, pepř, sůl, mletá sladká paprika
  • 4.8/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.8 z 5, hodnotilo 25 lidí
12.
Hlávkový salát se smetanou
2 hlávkové saláty, 0,2 l kyselé smetany, špetka cukru, 1/2 citrónu nebo bílý ocet, sůl
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 24 lidí
13.
Debrecínská omeleta
4 vejce, 4 lžíce vody, 4 lžíce sádla, sůl, 100 g čabajské klobásy, 1 menší cibule, 2 zelené paprikové lusky, 2 rajčata, petrželová nať
  • 4.8/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.8 z 5, hodnotilo 24 lidí
14.
Koprová polévka
8 lžic jemně nasekaného kopru, 2 lžíce másla, 1 lžíce polohrubé mouky, 2 žloutky, 0,2 l smetany, 1 houska, 5 středně velkých brambor, sůl
  • 4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 z 5, hodnotilo 54 lidí
15.
Maďarská chlebová polévka
300g suchých chlebových kůrek, 2 lžíce sádla nebo másla, 2 menší cibule, 3 vejce, 1 lžíce mleté sladké papriky, 2 lžíce petrželové natě, sůl
  • 3.9/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3.9 z 5, hodnotilo 47 lidí

Řazení:
< Předchozí   1 3  

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS