ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: ruská

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 14
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
ruská (X)
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
vybrat
Chod:
vybrat
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1   Další >
1.
Rybí ucha
2 kg rybího masa, 2,5 l vody, 1 mrkev, 1 snítka celerové nati, 1 cibule, 1 pórek, 3 bobkové listy, 10 kuliček pepře, 1 lžička soli, 1 lžíce citrónové šťávy
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
2.
Moskevský kapr
600 g kapra, sůl, citrón, 70 g oleje, 180 g majonézy, 10 g cukru, 60 ml sladké smetany, 50 ml worchesterové omáčky, 30 g kaviáru
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
3.
Foto Boršč z Ukrajiny
800 g hovězího masa (ramínko, oháňka) , 200 g uzeného vepřového hrudí, , 1 malé bílé zelí , 4 mrkve , 2 cibule , 1 fenyklová bulva , 2 červené řepy , 1 konzerva rajského pyré ( 3 oloupané rajské), sůl, pepř, zakysaná smetana
  • 4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 z 5, hodnotilo 1 lidí
4.
Řízky z ambasády
4 vepřové řízky, 200g slaniny, 1 větší cibule, 200g šunky, 200g strouhaného Eidamu, 1 zakysaná smetana, kousek másla na vymazání, sůl, pepř
  • 4.6/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.6 z 5, hodnotilo 9 lidí
5.
Ruské kuře
1 kuře, 125g másla, 2 cibule, několik stroužků česneku, sůl
  • 4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 z 5, hodnotilo 1 lidí
6.
Chalupářský boršč
200 g paprikové klobásy, 100 g uzené slaniny, 200 g brambor, 100 g cibule, 100 g rajčat, 100 g červené řepy, 100 g kysaného zelí, 100 g kořenové zeleniny, 150 g bílého jogurtu, bobkový list, nové koření, sůl
  • 4.1/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.1 z 5, hodnotilo 8 lidí
7.
Foto Ukrajinský boršč
400-500 g hovězího masa, sůl, lžíce másla, 1 cibule, 1 mrkev, 0,5 petržele, 250 g zelí, 4 brambory, 1 bobkový list, 6 zrnek pepře, 200 g sterilované červené řepy, 3 rajčata nebo 2 lžíce rajčatového protlaku, 1 lžíce octa, 4 stroužky česneku, petrželka, 4 lžíce kysané smetany
  • 4.4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.4 z 5, hodnotilo 97 lidí
8.
Šašlik po Čerkesku
900 g skopového masa z kýty, 3 velké cibule, 40 g másla na polití NA OBLOŽENÍ:cibulová nať, rajčata, cibule, okurky, citrón a petrželka MARINÁDA:sůl, mletý pepř, 1 středně velká cibule, petrželka, 1 lžíce octa nebo citrónové šťávy OMÁČKA TKEMALI:500 g sušených zakavkazkých oliv nebo švestek, 4 stroužky česneku, sůl, mletý pepř, mletá pálivá paprika, nať koriandru, petrželka, kopr, bazalka, případně 2 lžíce rajčatového protlaku a 200 ml smetany
  • 2.7/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2.7 z 5, hodnotilo 29 lidí
9.
Ruskie brjožki
1 balíček listového těsta, 600 g mletého masa(lepší je hovězí), 1 střední cibule, 4 stroužky česneku, 2 vejce , pepř, sůl, majoránka, kmín
  • 4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 z 5, hodnotilo 10 lidí
10.
Sibiřské pelmeně
330 g hrubé mouky, 1 vejce, 1/2 lžičky soli, 1/8 studené vody, 1 vejce na potření NÁDIVKA:200 g mletého hovězího masa, 200 g mletého vepřového masa, 2 lžíce strouhanky, 1 lžička soli, mletý černý pepř, 1 malá cibule, 1/2 lžičky cukru, 6 lžic studené vody, 8 lžič rozpuštěného másla
  • 4.5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.5 z 5, hodnotilo 67 lidí
11.
Okroška
4-6 vajec vařených studených natvrdo, 4 brambory uvařené studené, 1 čerstvá salátová okurka, 200 g šunky, 1 svazek zelených cibulek, 1-2 svazky ředkviček, 1 litr studeného mléko, 1/4 litru studené vody, 2-3 lžíce majonézy, 1/2 až 1 svazek kopru, sůl a pepř dle potřeby, ocet dle potřeby
  • 4.1/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.1 z 5, hodnotilo 30 lidí
12.
Ruský nákyp
1/2 kg mletého (hovězí + vepřové), 2 větší cibule, 1 sklenice kečupu (menší), sůl, pepř, vejce, mléko, hranolky
  • 4.8/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.8 z 5, hodnotilo 23 lidí
13.
Boršč moskevský
400 g kostí, 200 g předního hovězího masa, 200 g vepřové plece, 2 l vody, 100 g šunky, 100 g párků, 200 g červené řepy, 30 g rajčatového protlaku, 100 g másla, 20 g hladké mouky, 200 g hlávkového zelí, 100 g mrkve, 100 g cibule, cukr, ocet , několik kuliček pepře, bobkový list, kysaná smetana
  • 4.3/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.3 z 5, hodnotilo 116 lidí
14.
Pstruzi po rusku
4 pstruzi, 150 g másla, sůl, mletý pepř, hladká mouka, petrželová nať
  • 4.8/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.8 z 5, hodnotilo 32 lidí

Řazení:
< Předchozí   1   Další >

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS