ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: ryba

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 387
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
vybrat
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
ryba (X)
Chod:
vybrat
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1 3 4 5 6 7 8 9 10  
1.
Foto Pstruh na bylinkách v hlívě ústřičné
400 g hlívy ústřičné, 2 stroužky česneku, 5 lžic olivového oleje, 1 lžíce dobromysli, sůl, mletý pepř, zelená petrželka, kopr, 2 pstruzi (asi po 300 g, čerství nebo mražení), citrónová šťáva, 4 lžičky másla
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
2.
Foto Rybí polévka s fenyklem
500 g rybího filé, 4 bulvy fenyklu (800 g), 4 cibule (asi 200 g), zelenina do polévky, 1 stroužek česneku, 4 polévkové lžíce olivového oleje, 100 g předvařené rýže, 1 1/2 litru rybího nebo zeleninového vývaru, 1 kávová lžíčka nakládaného zeleného pepře, 2 bobkové listy, 250 g rajčat, sůl, čerstvě mletý, pepř, 2 polévkové lžíce sekané petrželky
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
3.
Foto Gratinované filé
500 g rybího filé, 1.25 l kysané smetany, 20 g másla, 50 g ementálu, 50 g slaniny, 2 nakládané okurky, 20 kaparů, 1 lžíce hořčice, 1 citrón, sůl
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
4.
Foto Rybí řízečky s kapustou
300 g kadeřavé kapusty, sůl, mletý pepř, 1 cibule, 2 lžíce másla, 125 g smetany, 200 ml rybího základu, 400 g rybího filé, 1 citrón, 1 lžíce sezamových semínek, 1 lžíce oleje, 2 lžíce sójové omáčky Na rybí základ:cibule, polévková zelenina, 500g rybích zbytků, 1/4l bílého vína, voda
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
5.
Foto Pórková polévka s treskou a kraby
1 mrkev, 2 lžíce másla, 120 g brambor, 250 g pórku, 400 ml rybího základu, 250 g rybího filé z tresky, 1/2 citrónu na šťávu, sůl, mletý pepř, 100 g vařeného krabího masa, 3 lžíce smetany, snítka kopru Na rybí základ:cibule, polévková zelenina, 500g rybích zbytků, 1/4l bílého vína, voda
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
6.
Foto Závitky z platýse s rajčaty
250 g čerstvého nebo mraženého filé z platýse, citrónová šťáva, sůl, bílý pepř, zelená petrželka, hrst řeřichy, 2 stroužky česneku, 1 lžička hladké mouky na obalení, 1 žloutek, 1 cibule, 2 lžíce másla, 350 g rajčat, 3 lžíce šlehačky
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
7.
Makrela podomácku
4 makrely, 2 brambory, 4 malé cibulky, 100g žampiónů, 50g másla, sůl, mletý pepř, olej, petrželka, mouka
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
8.
Zapečená uzená ryba
2 uzené ryby (makrela, sleď apod), 1 cibule, 100g másla, 400g vařených brambor, 2 dl smetany, 3 vejce, 100 g sýra na strouhání, sůl, mletý pepř
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
9.
Makrely pečené na víně
4 makrely, mletý pepř, 60g másla, trochu šalvěje, olej, 1 dl bílého vína, citrón, sůl
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
10.
Pilaf z tuňáka
2 konzervy tuňáka v zelenině, 3 rajčata, 2 cibule, 3 lžíce rajčatového protlaku, 4 šálky vařené rýže, 50g tvrdého sýra, 60 g oleje, mletý pepř, sůl
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
11.
Rybí pirožky
1 balíček listového těsta, 1 konzerva ryb v tomatě (sleď, stavrida, salaka apod), 1 lžíce hořčice, 1 cibulka, 50g slaniny, 3 vejce, mletý pepř, mletá paprika, sůl
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
12.
Rybí filé dušené na červeném víně
700g rybího filé, 60g másla, 20 g hladké mouky, 1 cibule, 50g celeru, 50g mrkve, 1 dl červeného vína, několik kuliček pepře a nového koření, 1 bobkový list, sůl, mletý pepř, petrželka
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
13.
Zapékané rybí filé se zeleninou a jablky
400 g rybího filé, 600g brambor, 200 g zelených paprik, 200g rajčat, 300 g jablek, 50 g oleje, 3 dl smetany, 2 vejce, sůl
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
14.
Rybí filé dušené v zelenině
4 porce rybího filé, 2 lžíce oleje, 200g rajčat, 4 zelené papriky, 1 větší cibule, 40 g másla, sklenka sladké smetany, mletá paprika, sůl, petrželka
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
15.
Rybí filé v alobalu
800g rybího fileé (nebo jiné ryby), 80g másla, 1 cibule, petrželka, citrón, sůl, hořčice
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí

Řazení:
< Předchozí   1 3 4 5 6 7 8 9 10  

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS