ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: skopové maso

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 10
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
vybrat
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
skopové maso (X)
Chod:
vybrat
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1   Další >
1.
Skopové kotletky na pepři
4 větší kotlety ze skopového masa, sůl dle chuti, špetka mletého pepře, 1 lžíce hladké mouky, 150 ml vývaru, 3 lžíce oleje
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
2.
Šašlik po Čerkesku
900 g skopového masa z kýty, 3 velké cibule, 40 g másla na polití NA OBLOŽENÍ:cibulová nať, rajčata, cibule, okurky, citrón a petrželka MARINÁDA:sůl, mletý pepř, 1 středně velká cibule, petrželka, 1 lžíce octa nebo citrónové šťávy OMÁČKA TKEMALI:500 g sušených zakavkazkých oliv nebo švestek, 4 stroužky česneku, sůl, mletý pepř, mletá pálivá paprika, nať koriandru, petrželka, kopr, bazalka, případně 2 lžíce rajčatového protlaku a 200 ml smetany
  • 2.7/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2.7 z 5, hodnotilo 29 lidí
3.
Živáňská pečeně
300 g svíčkové, 300 g vepřové kýty, 300 g skopové kýty, sůl, 6 bobkových listů, 1 lžíce podrcených jalovčinek, 1/2 lžičky zrnek nového koření, 1 lžička celého pepře, 400 ml červeného vína, 3 cibule, 150 g tlustého od šunky
  • 4.3/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.3 z 5, hodnotilo 28 lidí
4.
Karský šašlik
1 skopový hřbet, 2 skopové ledvinky, 1 cibule, sůl, mletý pepř, ocet nebo citrónová šťáva, cibulová nať, petrželka
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 2 lidí
5.
Jerevanský šašlik
600 g skopové kýty, 2 cibule, sůl, mletý pepř, olej, 2 lžíce koňaku, 4 rajčata, 4 papriky, 1 lilek
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 2 lidí
6.
Turecký šašlik
600 g skopové kýty, 6 rajčat, sůl, mletý pepř, listy máty peprné, petrželka, 2 cibule, olej
  • 4.5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.5 z 5, hodnotilo 4 lidí
7.
Skopové maso s fazolemi
1/2 kg skopového (hovězího) masa, sůl a pepř, 8 dkg másla, 40 dkg fazolí, 8 dkg cibule, 20 dkg rajčat, zelená petržel
  • 4.9/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.9 z 5, hodnotilo 12 lidí
8.
Skopový tokáň s kukuřičnými noky
500 g skopové kýty bez kosti, 60 g slaniny, 2 středně velké cibule, 2 stroužky česneku, 1 lžíce rajčatového protlaku, 0,2 l bílého vína, sůl, majoránka, pepř NOKY:200 g jemné kukuřičné krupice (Inka), 2 žloutky, 60 g másla, sůl, olej na smažení nebo sádlo
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 23 lidí
9.
Skopová kýta s bílými fazolemi
800 g skopové kýty, 150g kořenové zeleniny, 2 lžíce rajčatového protlaku, 2 středně velké cibule, 3 stroužky česneku, 250 g bílých suchých fazolí (nebo 2 konzervy fazolí v rajském protlaku), 3 lžíce oleje, 1 lžíce hladké mouky, 0,2 l červeného vína, pepř, sůl, petrželová nať
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 25 lidí
10.
Bačovská pečínka
800 g skopové plece, 50 g oleje, 50 g slaniny, 2 středně velké cibule, 2-3 stroužky česneku, 2 lžíce rajčatového protlaku, 1 lžička mleté sladké papriky, 200 g mrkve, 1 kg brambor, sůl
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 26 lidí

Řazení:
< Předchozí   1   Další >

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS