ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: od uživatele Jana87

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 100
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
vybrat
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
vybrat
Chod:
vybrat
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1 3 4 5 6 7  
1.
Vepřové nudličky s fazolkami
800 g vepřového masa z plece nebo z kýty, 750 g sterilovaných zelených fazolek, 4 cibule (nakrájené nadrobno), 4 lžíce oleje, 1 lžička sladké mleté papriky, 3 lžíce jemného kečupu, půl lžičky mletého kmínu, 2 lžíce hladké mouky, sůl, mletý pepř dle chuti, voda na podlití
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
2.
Kantonské hovězí kostky
250 g mladého libového hovězího masa, 1 malá cibulka, 1 malý celer, 1 kávová lžička hladké mouky smíchané s bílkem. , Omáčka: 2 polévkové lžíce vody, 3 polévkové lžíce sójové omáčky, 2 polévkové lžíce sherry, 1 polévková lžíce cukru, 2 kávové lžičky soli, 2 kávové lžičky mouky smíchané s 1 polévkovou lžící vody, špetka pepře a glutasolu (vegety), olej na smažení
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
3.
Mrkvové pyré
100 g mrkve, šťáva ze 3 pomerančů, 2 lžičky mleté skořice, sůl
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
4.
Omáčka Solferino
100 g kečupu, 1 lžíce červeného vína, 3 lžíce oleje, 3 lžíce hořčice, 1 lžíce nadrobno pokrájené cibule, trochu sardelové pasty, sůl a pepř, cukr podle chuti
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
5.
Zeleninová polévka s fazolkami
80 g brokolice, půl stroužku česneku, 50 g kukuřice, 2 snítky petržele, půl lžičky oleje, 250 ml vývaru, 1 menší cibulka, sůl a pepř, 40 g mražených fazolí, 1 lžička zakysané smetany
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
6.
Foto Salsa Verde
2 svazečky petržele s plochými listy, 4 dl šťovíku nebo špenátových listů, 6 marinovaných rajčat, 2 lžíce kaparů, 2 drcené stroužky česneku, 1.5 dl olivového oleje, 1 lžička citrónové šťávy
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
7.
Milánská telecí polévka
400 g odřezků telecího masa, 1 mrkev, 1 stonek celeru, 1 kedluben, 1 litr vody, sklenka červeného vína, 2 lžíce rajčatového protlaku, 100 g vařených drobných těstovin, 50 g žampiónů, 40 g másla, 1 lžíce sekané zelené petrželky, 2 lžíce strouhaného parmezánu, osmažený bílý chléb
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
8.
Zeleninová polévka s mandlemi
1 cibule, 1 mrkev, 50 g celeru, 1 lžíce oleje, 500 ml zeleninového vývaru, 150 g sterilovaných rajčat, 300 g bílých sterilovaných fazolí, 1 lžička oregana, 50 g špenátu, 20 g mandlových lupínků, 2 lžíce strouhaného sýra, sůl a pepř
  • 4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 z 5, hodnotilo 1 lidí
9.
Cuketové závitky se šunkou a sýrem
2 menší cukety (cca 400 g), 1 malý lilek (cca 200 g), 2 jarní cibulky, 200 g lučiny, 70 g strouhaného parmezánu, čerstvě umletý bílý pepř, 200 g parmské šunky, 3 přepůlená rajčata, 5 lžic olivového oleje, 3 snítky tymiánu
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
10.
Mandlové placičky
250 g hladké mouky, 1 lžíce prášku do pečiva, 100 g moučkového cukru, 1 vanilkový cukr, špetka soli, 3 žloutky, 150 g másla, 1 bílek, 70 g nasekaných mandlí, 2 lžíce malinové zavařeniny
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
11.
Hovězí biftek s hořčičnou krustou
4 plátky ze střední části hovězí svíčkové asi 4 cm vysoké (po cca 200-250 g), 4 lžíce olivového oleje, čerstvě mletý nebo drcený pepř, sůl, 125 g anglické slaniny na kostičky, 2 jarní cibulky, 50 g strouhaného sýra nebo střídka ze 4 silnějších krajíců bílého chleba či pečiva, 4 vrchovaté lžíce nasekaných bylinek (tymián, oregano, rozmarýn apod)
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
12.
Maďarský okoun
800 g okouna, sůl, 10 g oleje, 50 g másla, paprika
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
13.
Telecí plátky na sardelích
600 g telecího masa z kýty (nakrájené na plátky), 1 lžíce hladké mouky, 100 g másla, 2 sardelky, 20 g másla, 1-2 lžíce sekané zelené petrželky, sůl dle chuti, voda na podlití
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
14.
Zelené zapékané lasagne (Lasagne verdi al forno)
400 g zelených těstovinových obdélníčků (Lasagne verdi), 2 lžíce oleje, 1 cibule, 1 stroužek česneku, 400 mletého hovězího masa, sůl, mletý pepř, 1 lžíce rajčatového protlaku, 400 ml vody, 40 g másla, 200 g strouhaného sýra
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
15.
Japonská rýže s mušlemi a pórkem (Asari-gohan)
3 šálky rýže, 3 a půl šálku vody, 1 krabička konzervovaných mušlí, 1 pórek (používá se i zelená část pórku nebo zelená cibulová nať) Marináda:půl lžičky soli, 1 lžička sójové omáčky, 2 lžičky rýžového nebo bílého vína
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí

Řazení:
< Předchozí   1 3 4 5 6 7  

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2018 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS