ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: vnitřnosti

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 13
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
vybrat
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
vnitřnosti (X)
Chod:
vybrat
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1   Další >
1.
Foto Paštika z kachních jater
500 g kachních jater (mohou být jakákoliv drůbeží), 750 g vepřového bůčku, 4 lžíce koňaku (nebo Madeira), mletý pepř, sůl, muškátový oříšek, 50 g slaniny
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
2.
Krémová polévka z kuřecích jater
100 g kařecích jater, malý květák, 1 l vody, 50 g másla, 40 g hladké mouky, 2 dl Smetany, muškátový květ, mletý pepř, sůl, petrželka, polévkové koření, žloutek
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
3.
Rychlá játrová polévka
30g tuku, 1 cibule, 1 lžíce hladké mouky, 1 3/4 l vody, 1/2 kostky masoxu, 1 konzerva játrové paštíky (120 g), 2-3 lžíce smetany, petrželka, 1 houska, 1 lžíce oleje, popř. sůl
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
4.
Ledvinkové vějíře
2 vepřové ledvinky, 2 plátky sýra, 2 plátky šunky, 2 plátky anglické slaniny, 1 pórek, 1 žampión, 1 rajče, 4 prcky koňaku, 1 hlávkový nebo ledový salát, sůl, bílý pepř, vývar, sádlo, troška hladké mouky
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
5.
Hovězí srdce s fazolkami
250 g hovězího srdce, cca 100 g zelených fazolek, 250 g kysané smetany, 1 cibule, rostlinný olej, polévkové koření, barevný pepř, muškátový oříšek, sůl
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
6.
Drůbeží játra na víně
300g drůbežích jater, 100g oleje, 80g anglické slaniny, 1dl červeného vína, 1 jablko, hrozen vína, bazalka, sůl
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
7.
Smažená drůbeží játra s jablky
500 g drůbežích jater, 2 cibule, 2 jablka, hladká mouka, 1 lžička sladké papriky, sůl, tuk na smažení
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
8.
Drůbeží játra na kari s rýží
300 g drůbežích jater, 1/4 l smetany ke šlehámí, pórek, bílé víno, kari, sůl, pepř, olej
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
9.
Drůbeží játra na víně s toastem
500 g drůbežích jater, 2 lžíce ztuženého tuku, 0,5 dl červeného vína, 2 středně velká jablka, sůl, lžíce mandlí, 8 plátků veky, 1 lžíce másla
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
10.
Fajn játra
1/2 kg vepřových jater, 1 větší cibuli, 1 papriku, 2 lžíce solamylu, sůl, pepř, sojovku, 1 kostku vývatu ( masox nebo kuřecí), olej
  • 4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 z 5, hodnotilo 4 lidí
11.
Smažená játra s jablečnými řezy
650 g moučnatých brambor, sůl, 150 ml smetany, 60 g másla, příp. muškátový oříšek, 600 g telecích jater (pokrájených na plátky), 2 navinula jablka, 2 lžíce citronové šťávy, 4 cibule, 2 lžíce hladké mouky, pepř, 2 lžíce oleje
  • 4.7/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.7 z 5, hodnotilo 9 lidí
12.
Maďarská játra
500 g vepřových jater, 3 lžíce oleje, 3 stroužky česneku, 2 cibule, 1 lžička mleté papriky, sůl
  • 4.9/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.9 z 5, hodnotilo 14 lidí
13.
Rizoto s vepřovými játry
400 g vepřových jater, olej, 1 cibule, 1 zeleninová paprika, 1 rajče, 300 g rýže, zelená petrželová nať, mletý černý pepř, sůl
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 26 lidí

Řazení:
< Předchozí   1   Další >

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS