ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: hovězí maso

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 180
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
vybrat
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
hovězí maso (X)
Chod:
vybrat
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1 3 4 5 6 7 8 9 10  
1.
Foto Roštěnka na zázvoru
400 g nízké roštěnky, 4 aromatické houby nebo sušené hřiby, 1.5 lžičky mletého zázvoru nebo větší kousek čerstvého, 1 cibule, 2 stroužky česneku, 1 lžíce bramborové škrobové moučky, 1 lžíce sójové omáčky, 2 lžíce sherry nebo bílého přírodního vína, 1 lžíce medu, sůl, mletý pepř, olej na smažení, 1 lžíce usekané zelené petrželky
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 1 lidí
2.
Foto Hovězí maso na zázvoru se zeleninou
500 g hovězí svíčkové nebo roštěnky, 1.5 lžičky mletého zázvoru nebo větší kousek, čerstvého, 1 veliká cibule, 2 naťové cibulky, 200 g mrkve, 200 g cukety, 1 zelená paprika, 100 ml masového vývaru, 3 lžíce oleje na smažení Marináda:2 lžíce tmavého medu, 4 lžíce bramborové škrobové moučky, sůl
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 1 lidí
3.
Foto Roštěnky se zeleninou II.
5 roštěnek, 125 g másla, 1/2 l smetany, 1 lžička hladké mouky, 1.25 dl bílého vína, 20 kaparů, 5 mrkví, 1 celer, 3 cibule, 2 petržele, sůl, mletý pepř
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
4.
Foto Hovězí bourguignon
500 g zadního hovězího, 2 cibule, 4 mrkve, 4 lžíce rostlinného oleje, 50 g slaniny, 1/2 l červeného vína, sůl, mletý pepř, bobkový list, 6 snítek zelené, petrželky, tymián
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
5.
Foto Palačinkový pahorek (Mamelon de crêpes)
1/4 l mléka, 1 vejce, 120 g hladké mouky, 2 lžíce rostlinného oleje, sůl náplň:400 g zadního hovězího, 3 cibule, 30 g másla, 150 g tvrdého sýra
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
6.
Foto Tatarský biftek
hovězí svíčková 800gr-1000gr (může být i falešná nebo mladé pěkné hovězí zadní nejlépe od soukromníka), 2 žloutky, nadrobno nakrájená malá cibule, 2-3 lžíce hořčice, 2-3 lžíce kečup, 1/2 lžičky sladké mleté papriky, 1/3 lžičky mletý kmín, drcený nebo mletý bílý pepř, sůl, pár kapek chilli omáčky, lžička maggi, česnek až na topinky, olej, chleba na topinky
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
7.
Gulášová polévka
200g hovězího masa bez kosti, 1 1/2 l vody, 100g cibule, 150 g brambor, 50g sádla, 15 g mleté papriky (podle chuti může být i mírně pálivá), 1 rajče (nebo 1 lžíce protlaku), 2 stroužky česneku, 40g hladké mouky, mletý pepř, majoránka, kmín, polévkové koření, petrželka, sůl
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
8.
Polévka s mletým masem
250g hovězího masa, 1 1/2 l vody, cibule, několik kuliček pepře, sůl, 20 g tuku, 30 g hladké mouky, 2 dl mléka, žloutek, pažitka
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
9.
Polévka z hovězího masa a hrášku
30 dkg hovězího masa, 1 lžička oleje, 1 cibule, 300 g mraženého hrášku, 4 rajčata dle chuti:sůl a zelená petrželka, 1 lžička másla a mouky
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
10.
Kantonské hovězí kostky
250 g mladého libového hovězího masa, 1 malá cibulka, 1 malý celer, 1 kávová lžička hladké mouky smíchané s bílkem. , Omáčka: 2 polévkové lžíce vody, 3 polévkové lžíce sójové omáčky, 2 polévkové lžíce sherry, 1 polévková lžíce cukru, 2 kávové lžičky soli, 2 kávové lžičky mouky smíchané s 1 polévkovou lžící vody, špetka pepře a glutasolu (vegety), olej na smažení
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
11.
Hovězí biftek s hořčičnou krustou
4 plátky ze střední části hovězí svíčkové asi 4 cm vysoké (po cca 200-250 g), 4 lžíce olivového oleje, čerstvě mletý nebo drcený pepř, sůl, 125 g anglické slaniny na kostičky, 2 jarní cibulky, 50 g strouhaného sýra nebo střídka ze 4 silnějších krajíců bílého chleba či pečiva, 4 vrchovaté lžíce nasekaných bylinek (tymián, oregano, rozmarýn apod)
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
12.
Sekaná
1 kg mletého masa (3/4 vepřového a 1/4 hovězího), 1 menší nakrájená cibule, 4 stroužky rozdrceného česneku, 3 vejce, trochu vody, 2 namočené housky, 60 g slaniny nakrájené na kostičky, sůl, pepř, majoránka, strouhanka nebo trochu hladké mouky na zahuštění
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
13.
Masové kuličky v rajské omáčce
500 g mletého masa, 2 rohlíky, 2 krájené cibule, 1 vejce, 4 stroužky česneku, 2 lžíce med, 2 lžíce sojové omáčky, pepř, sůl, 2 lžíce hořčice, 2 rajské protlaky
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
14.
Koláč skotského pastýře
250 g mletého hovězího masa, 2 cibule, 4 karotky, 2 lžíce worchesterové omáčky, 2 lžíce rajčatového protlaku, 400 ml vody, 2 kostky hovězího bujónu, 900 g brambor, 2 pastináky, 4 lžíce mléka, sůl a pepř
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
15.
Foto Boršč z Ukrajiny
800 g hovězího masa (ramínko, oháňka) , 200 g uzeného vepřového hrudí, , 1 malé bílé zelí , 4 mrkve , 2 cibule , 1 fenyklová bulva , 2 červené řepy , 1 konzerva rajského pyré ( 3 oloupané rajské), sůl, pepř, zakysaná smetana
  • 4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 z 5, hodnotilo 1 lidí

Řazení:
< Předchozí   1 3 4 5 6 7 8 9 10  

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS