ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: zelenina

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 357
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
vybrat
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
zelenina (X)
Chod:
vybrat
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1 3 4 5 6 7 8 9 10  
1.
Foto Drožďová polévka s pórkem
1 kostku droždí NOLI 42 g, 1 pórek, 1 menší cibuli, 1 a 1/2 litru zeleninového bujónu, 1 lžíci másla, 1 lžíci hladké mouky, sůl, pepř
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
2.
Foto Čínský řízek
500 g kuřecích prsou bez kůže, 3 vejce, 3 lžíce solamylu, 1 menší pórek, 1/2 kávové lžičky mletého pepře, sůl, špetka moučkového cukru, 1 lžička grilovacího koření, olej na smažení, rajčata, hlávkový salát
  • 4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 z 5, hodnotilo 2 lidí
3.
Foto Zapečený pórek se strouhankou
6 pórků, 150 g ementálu (nebo jiný tvrdý sýr), 100 g strouhanky, 60 g másla, sůl
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
4.
Foto Pórek a la chřest
6 pórků, 6 lžic oleje, 2 lžíce vinného octa, 1 cibule, pažitka (nebo petrželka, případně obojí), mletý pepř, sůl
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
5.
Foto Cibulová polévka z Cardaillacu
3 cibule, 2 lžíce rostlinného oleje, 30 g másla, 1 lžička hladké mouky, 1.5 l vody, polévkové koření, mletý pepř, 150 g ementálu, sůl, 3 rohlíky
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
6.
Zeleninová roláda s želatinou
1/2 l vody, sterilovaná zelenina - kunovjanka, moravanka a pod., tatarská omáčka - nebo zakysaný smetana, měkký salám, okurek, vejce - vařené na tvrdo, želatina, sůl, pepř - dle chut
  • 1/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 z 5, hodnotilo 1 lidí
7.
Zapečené fazolky
Zapečené fazolkové lusky s bílým jogurtem, šunkou (slaninou) a mozzarellou, 500 g čerstvých nebo mražených fazolkových lusků , 180 ml bílého jogurtu, 2 vejce, 1 dl mléka, 200 g dušené šunky, 150 g mozzarelly, sůl, pepř, muškátový oříšek, koření podle chuti (provensálské koření nebo jiné bylinky, drcený kmín), tuk na vymazání formy
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
8.
Znojemské okurky II.
3 a 3/4 l vody, 1 a 1/4 l octa, 40 dkg cukru, 15 dkg soli, 30 kuliček celého pepře, 30 kuliček nového koření, 10 ks hřebíčků, 5 ks bobkového listu
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 1 lidí
9.
Polévka čorba s vepřovým masem
400g vepřového masa, 1 vejce, 100g vařené rýže, 1 1/2 l vody, 200g kusaného zelí, 400g různé zeleniny (květák, kedlibny, fazolky), 2 papriky, 2 rajčata, citrón, cibule, sůl, tuk
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
10.
Foto Zelný prejt
250 g hlávkového zelí, 200 g měkkého salámu, 2 vejce, 1 - 2 housky, 1,5 dl mléka, 1 menší cibule, sůl, česnek, majoránka, mletý pepř, zázvor, nové koření, 1 lžička sádla (oleje), strouhanka
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
11.
Foto Zapečené papriky se sýrem a salámem
bílé papriky, rajčata, libové párky nebo točený salám, sýr eidam, anglická slanina
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 1 lidí
12.
Foto Brambory s brokolicí a Nivou
4 brambory, 1 brokolice, cca 100g Nivy, 100ml smetany, 1 vejce
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 1 lidí
13.
Chřest s omeletou na bádenský způsob
1 kg uvařeného chřestu , 75 g másla, 200 g vařené šunky Na omeletu:150 g hladké mouky, 2 vejce, ¼ litru mléka, sůl, muškátový oříšek, 50 g rozpuštěného másla, nadrobno nasekaná pažitka
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 1 lidí
14.
Vitamínové obložené chlebíčky
16 plátků veky, 100g másla, 150g rajčat, 150g salátových okurek, 1 cibule, citrón, sůl, mletý pepř, pažitka, 1 lžíce oleje
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
15.
Mrkvové pyré
100 g mrkve, šťáva ze 3 pomerančů, 2 lžičky mleté skořice, sůl
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí

Řazení:
< Předchozí   1 3 4 5 6 7 8 9 10  

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS