ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: zvěřina

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 12
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
vybrat
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
zvěřina (X)
Chod:
vybrat
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1   Další >
1.
Bažant na hříbkách
1 bažant, 50 g slaniny, 50 g másla, 100 g hříbků ( mohou být i zamražené nebo sušené – ty předem, namočíme), 1 dl červeného vína, 1 cibule, 2 kuličky nového koření, 1 bobkový list, vývar, sůl
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
2.
Pečený bažant po pražsku
1 bažant, 180 g slaniny, 100 g másla, 100 g sádla, 1 cibule, 100 g drůbežích jater, nové koření, pepř, sůl
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
3.
Srnčí ragú sv. Petra
1kg srnčího předního masa, 100g kořenové zeleniny, 1 cibule, 4 lžíce rajčatového protlaku, 3 lžíce hladké mouky, půl citrónu, 2 lžičky cukru, ocet, červené víno, divoké koření, několik žampiónů, tuk, sůl
  • 4.3/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.3 z 5, hodnotilo 11 lidí
4.
Dančí kýta na rozmarýnu
Dančí kýta, rozmarýn, sul,pepř, med, citronova a pomerančová štáva, slanina, červené víno
  • 3.4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3.4 z 5, hodnotilo 15 lidí
5.
Kořínek po myslivecku
kořínek z divočiny (srdce, jazyk, játra), kořenová zelenica (pod svíčkovou), cibule, vepřové sádlo, koření (nové koření, pepř celý, bobkový list), sůl, cukr, ocet, mléko, smetana, hladká mouka
  • 3.3/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3.3 z 5, hodnotilo 7 lidí
6.
Foto Bažantí prsa zapečená
4 ks bažantích prsíček, 3 vejce, 10 dkg slaniny, 10 dkg hub, jedna červená paprika, 1 lžička gril. koření, 1/2 lžičky divokého koření, olej, 1 lžička hořčice , sůl a pepř, 1/2 sladké šlehačky, 4 plátky tvrdého sýra
  • 3.7/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3.7 z 5, hodnotilo 27 lidí
7.
Podkrkonožský divoký šíp
400 g srnčího nebo daňčího masa z kýty, 800 g bažantích prsíček, 200 g slaniny, 4 žampióny, 4 bobkové listy, olej, 1 lžíce sušené bylinkové směsi, sůl, mletý pepř, máslo, 200 ml šlehačky, citrónová šťáva
  • 4.4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.4 z 5, hodnotilo 14 lidí
8.
Foto Zaječí hřbet na smetaně
1 zaječí hřbet, 50 g slaniny, koření divočina (nebo mletý pepř, drcený jalovec a nové koření), olej, 1 lžíce másla, 4 lžíce zmazené kořenové zeleniny, 1 cibule, sůl, sklenka vína, 2 lžíce hladké mouky, 1 citron, kelímek zakysané smetany
  • 4.6/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.6 z 5, hodnotilo 43 lidí
9.
Pikantní omáčka k černé zvěřině
2 lžíce rybízové zavařeniny, 2 lžíce malinové zavařeniny, 1 lžička hořčice, citronová kůra, sůl, 8 kuliček roztlučeného jalovce, 250 ml červeného vína
  • 4.8/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.8 z 5, hodnotilo 28 lidí
10.
Zajíc s rozinkami po prilepsku
1 zajíc, olej, 2 dl bílého vína, 50 g rozinek, pepř celý, sůl
  • 4.3/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.3 z 5, hodnotilo 31 lidí
11.
Jednoduchý dančí guláš
750 g dančího masa, 3 lžíce oleje, 20 dkg cibule, 2 lžíce hladké mouky, sladké mletá paprika, pepř, grilovací koření, gulášové koření
  • 3.6/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3.6 z 5, hodnotilo 67 lidí
12.
Roláda z divočáka
1 kg očištěné a odblaněné kýty z mladého masa, olej, 5 lžic másla, 5 vajec, 4 nožičky párků, 3 sterilované okurky, 2 cibule, podle potřeby hladké mouky, sůl
  • 4.3/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.3 z 5, hodnotilo 42 lidí

Řazení:
< Předchozí   1   Další >

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS