ekucharka.cz > Recepty > Svíčková po námořnicku

Svíčková po námořnicku

Ingredience (na 4 porce):

  • 750g svíčkové
  • 30g slaniny
  • 20g sardelových řezů
  • sůl
  • pepř
  • 120g cibule
  • 80g oleje
  • 25g česneku
  • 250g rajčat
  • 50g rajčatového protlaku
  • 0,5dl vývaru

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy :

  1. Ze svíčkové nakrájíme řezy, maso prošpikujeme nudličkami slaniny a sardelovými řezy, osolíme, opepříme a na horkém oleji z obou stran opečeme.
  2. Maso vyjmeme, ve výpeku zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme prolisovaný česnek, rajčatový protlak, zastříkneme vývarem, zarestujeme, přidáme na dílky nakrájená rajčata, krátce orestujeme, dochutíme a maso pak přeléváme touto šťávou.
hodnotilo 0 lidí
Autorem receptu je samuraj

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2018 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS