ekucharka.cz > Recepty > Vepřová žebírka podle pražského uzenáře

Vepřová žebírka podle pražského uzenáře

Ingredience :

  • 600g žebírek
  • 100g šunky
  • 50g mozečku
  • 200g žampiónů
  • 2 vejce
  • 100g anglické slaniny
  • 80g másla
  • 50g cibule
  • sůl

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy :

  1. Žebírka naklepeme. Na části másla osmahneme cibuli, přidáme mozeček, šunku a žampióny, osolíme, podusíme a spojíme vejcem. Touto směsí plníme žebírka, svineme ke kosti, obalíme plátkem slaniny a pečeme v troubě na másle.
hodnotilo 0 lidí
Autorem receptu je minimax

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS