Vinné klobásy s ananasovým zelím


Ingredience


Postup přípravy

  1. Omytou a osušenou vinnou klobásu rozdělíme na 4 části. Každý kousek klobásky svineme a upevníme špejlí. Vzniklé "šneky" obalíme v hladké mouce a na rozehřátém oleji na pánvi po obou stranách zvolna opečeme.
  2. Ananas očistíme, zbavíme tvrdého středu a nakrájíme na kostičky. Na pánvi rozehřejeme polovinu másla a necháme na něm zkaramelizovat cukr. Přidáme ananas a opečeme ho.
  3. V kastrolu rozehřejeme zbylé máslo a necháme na něm zesklovatět cibuli. Přidáme zelí, které posypeme kmínem, podlijeme trochou vody a pod pokličkou asi 20 minut podusíme. Když změkne, přimícháme ananas. Dochutíme solí a cukrem.


Vytištěno ze serveru ekucharka.cz