Klíčové slovo „lednice“

Moderní lednice zašle nákupní seznam. Chytrý spotřebič šetří čas i peníze

Od moderní lednice očekáváme tichý a úsporný provoz. Nenechte se ale mýlit. Moderní lednice umí mnohem víc. Například vám přehrají hudbu nebo zobrazí stav zásob během nakupování. Vyberte lednici, která bude pomocníkem i společníkem.

Jak prodloužit životnost potravin: tajemství správné organizace v lednici

Šoupnete nákup bezmyšlenkovitě do lednice? Pak v ní budete mít brzy asi pořádný chaos a zároveň zbytečně snížíte životnost potravin. Při správném skladování si naopak uchovají cenné živiny, chuť, vůni, a navíc vydrží déle čerstvé. Ve výsledku si proto lépe pochutnáte a zároveň ušetříte.

13.1.2023

Nákup nové lednice: Podle čeho vybrat tu nejlepší?

Možná vám dosluhuje roky stará lednice anebo si zkrátka chcete udělat radost novým a modernějším spotřebičem. V obou případech se vyplatí věnovat výběru nové lednice dostatek času. A pokud už jste dlouho žádnou lednici nekupovali, možná vás překvapí množství zajímavých funkcí, kterými některé současné modely disponují.

17.6.2022

Uklízíme nákup aneb co nepatří do lednice

Nakoupit, doma následně všechny potraviny vybalit z tašek a některé z nich pečlivě uložit do chladného prostředí lednice. Jste si ale jistí, že do lednice ukládáte pouze ty potraviny, které tam opravdu patří?

24.2.2022

Jednoduché triky, které prodlouží trvanlivost potravin

Vadí vám plýtvání potravinami a je vám líto, že občas mnohé z nich nestačíte zavčas zkonzumovat a musíte je nakonec vyhodit? Pak vyzkoušejte některý z jednoduchých způsobů, jak jejich trvanlivost prodloužit. Bude tak mnohem větší šance, že je zvládnete zpracovat ještě před tím, než se zbytečně zkazí.

22.2.2022