Vaření

Vánoční radosti z kuchyně: Tipy na kreativní dárky, kterými potěšíte své blízké

Vánoce jsou obdobím radosti, lásky a sdílení. Co kdybyste letos udělali něco zvláštního a připravili osobní vánoční dárky přímo z kuchyně? Nejenže to bude originální gesto, ale i lahodné překvapení pro vaše blízké. Zde je pár nápadů na vánoční dárky, které můžete snadno připravit ve své vlastní kuchyni.

20.12.2023

Citronové cukroví provoní vánoční stůl

Citronové cukroví je krásně voňavé, a navíc má příjemnou chuť, která je lehce pikantní. Není divu, že patří k těm druhům, které se pravidelně objevují na slavnostně prostřeném stole. Inspirujte se tipy na pečené i nepečené cukroví, citronový krém a rychlou polevu.

20.12.2023

Upečte si cukroví s vůní kávy

Jestliže patříte k milovníkům kávy, můžete její charakteristickou chuť a vůni propůjčit také cukroví. Naučte se připravovat třeba kávové pusinky či voňavé sušenky. Na vašem stole se mohou navíc objevovat mnohem častěji než jen o Vánocích.

19.12.2023

Matcha nápoje: Rozmanitost zeleného prášku

Má jedinečnou chuť a zářivě zelenou barvu. Během krátké chvilky z něj navíc vykouzlíte pestrou paletu lahodných horkých i studených nápojů. Prozradíme postup na ty nejoblíbenější z nich.

15.12.2023

Salát z trouby? Žádný nesmysl, ale geniální řešení pro chladné dny

Také vás v zimě salát právě vytažený z lednice příliš neláká? Zkuste na to jít pro změnu jinak. Pečený salát z trouby nejenže potěší chuťové pohárky, ale zároveň krásně prohřeje tělo.

12.12.2023