ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: česká, hovězí maso, hlavní chody

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 56
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
česká (X)
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
hovězí maso (X)
Chod:
hlavní chody (X)
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1 3 4  
1.
Foto Tatarský biftek
hovězí svíčková 800gr-1000gr (může být i falešná nebo mladé pěkné hovězí zadní nejlépe od soukromníka), 2 žloutky, nadrobno nakrájená malá cibule, 2-3 lžíce hořčice, 2-3 lžíce kečup, 1/2 lžičky sladké mleté papriky, 1/3 lžičky mletý kmín, drcený nebo mletý bílý pepř, sůl, pár kapek chilli omáčky, lžička maggi, česnek až na topinky, olej, chleba na topinky
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
2.
Sekaná
1 kg mletého masa (3/4 vepřového a 1/4 hovězího), 1 menší nakrájená cibule, 4 stroužky rozdrceného česneku, 3 vejce, trochu vody, 2 namočené housky, 60 g slaniny nakrájené na kostičky, sůl, pepř, majoránka, strouhanka nebo trochu hladké mouky na zahuštění
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
3.
Drátenická kapsa
1 kg roštěnky, 150 g slaniny, 100 g oleje, 150 g žampionů, 250 g cibule, kečup, worcester, sůl, pepř, feferonky, sladká ml. paprika, hladká mouka, vývar, hořčice, červené víno
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
4.
Svíčková po námořnicku
750g svíčkové, 30g slaniny, 20g sardelových řezů, sůl, pepř, 120g cibule, 80g oleje, 25g česneku, 250g rajčat, 50g rajčatového protlaku, 0,5dl vývaru
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
5.
Hovězí s mrkví
500g hovězího masa, 500g mrkve, máslo, masox, 2 dl smetany, 1 lžíce hladké mouky, sůl
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
6.
Drátenická kapsa
1 kg roštěnky, 150 g slaniny, 100 g oleje, 150 g žampionů, 250 g cibule, kečup, worcester, sůl, pepř, feferonky, sladká ml. paprika, hladká mouka, vývar, hořčice, červené víno
  • 4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 z 5, hodnotilo 1 lidí
7.
Plzeňské roštěnky
4 roštěnky, 2 párky, 1 větší cibule, 1 ČL sladké papriky, 2 PL hladké mouky, 1 sklenka světlého piva, 1 bobkový list, sůl, pepř, olej, kolečka smažené cibule na ozdobu
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
8.
Zapečené roštěnky se sýrem
4 roštěnky, 2 lžíce oleje, 4 plátky sýra, mletý černý pepř, sůl, tuk na vymazání zapékací mísy
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
9.
Moravský pivní guláš
500 g hovězí kližky, 100 g oleje, 300 g cibule, 2 lžičky sladké mleté papriky, 80 g rajského protlaku, 2 brambory, 500 ml tmavého piva, 1 feferonka, kmín, sůl
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
10.
Hovězí maso na houbách
4 hovězí pátky (nejlépe roštěnky), 250 g hub, 1 cibule, 50 g slaniny, sklenka vína, 1 lžíce hladké mouky, sůl, drcený kmín, pepř, olej, podle chuti zakysaná smetana, citronová šťáva
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
11.
Hovězí z vinice
750 g zadního hovězího, 2 PL sádla, 1 velká cibule, 2 KL sladké papriky (nejlépe uzené), 2 KL Harmonie chuti nebo Podravky, pepř, špetka drceného kmínu, 1 sklenička hub ve slaném nálevu, 3/4 l suchého červeného vína, špetka majoránky, pomeranč na ozdobu
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
12.
Kotlíkový guláš
800 g předního hovězího masa, 3 lžíce oleje, 2 velké cibule, mletá sladká paprika, mletý pepř, kmín, 2-3 stroužky česneku, asi 4 brambory, asi 4 lžíce hrubé mouky, 1 vejce
  • 4.1/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.1 z 5, hodnotilo 7 lidí
13.
Zapečená sekaná se zeleninou
500 g mletého hovězího masa (nebo polovina sójového masa), 3 jarní cibulky, 3 rajčata nakrájená na kostky, 4 lžíce vařené mrkve nakrájené na kostky, 2 lžíce sterilovaného hrášku, 2 vejce, 4 lžíce strouhanky, 2 lžičky sekané petrželky, česnek, pepř, sůl
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
14.
Pivní roštěnky
roštěnky, sůl a pepř, česnek, 2dl piva, vejce, cibule, hořčice, hladká mouka, vývar
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 6 lidí
15.
Pikantní guláš na žampionech
750 g hovězího masa (nejlépe kližky), 250 g žampionů, 3 velké cibule, 5 stroužků česneku, Solamyl, 1 sklenka červeného vína, pepř, sůl
  • 4.5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.5 z 5, hodnotilo 2 lidí

Řazení:
< Předchozí   1 3 4  

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2018 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS